JERRY's JUBILEUMMENU
Jerry zit dit jaar 50 jaar in het koksvak!
Dit willen wij niet aan ons voorbij laten gaan!
Daarom gaan wij van
donderdag 30 oktober 2025
t/m
Zondag 30 november 2025
terug in de tijd met de kaart van “TOEN”
JERRY’s JUBILEUMMENU
Stel zelf uw menu samen
2 Gangenmenu € 45,00
voor- en hoofdgerecht
3 Gangenmenu € 50,00
voor-, hoofd- en nagerecht
4 Gangenmenu € 60,00
voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
5 Gangenmenu € 70,00
voor-, tussen-, vis-, hoofd- en nagerecht
Voorgerechten
Kalfsrosbief met tonijn en citroen crème
Hollandse garnalencocktail met een whiskysaus
Russisch ei vissalade met remouladesaus
Huisgerookte Schotse zalm op eiersalade
Huisgemaakte wild paté met druiven chutney
***************
***************
Tussengerecht
Kreeftensoep met room en gevuld met vis
Slakkensoep afgemaakt met kerrie room
Scharrelkip pastei in korstdeeg
Kippenlever gebakken met Madeira roomsaus
Champignons, gegratineerd met boerenbrie
***************
Hoofdgerecht
VIS
Zalm, gebakken Bonne Femme
Kabeljauw met saus van rivierkreeftjes
Vispotje “Tante Koosje”, gevuld met kabeljauw, garnalen, groene kruiden en gegratineerd met kaas
***************
Hoofdgerecht
VLEES
Tournedos, rood gebakken met pepersaus of Stroganoffsaus
Entrecote met cognac champignonroomsaus
Varkenshaas ‘’ali pasha’’ met kerrie saus, taugé en banaan
Schnitzel Picata, gebakken in kaasbeslag en tomatensaus
Jachtschotel met wildgarnituur
Kalfsnier met honing mosterdsaus
Hollandse hazenrug met wildsaus, rode kool en een stoofpeer
***************
Dessert
Crêpes georgette, flensje met ananas en vanille ijs
Warme kersen met vanille ijs en slagroom
Coûpe Astoria, met chocoladesaus, vanille ijs, slagroom en advocaat
Irish coffee
